Start-Up
از این مسیر ایده های خود را به واقعیت نزدیک کنید
مرکز علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام
استارت آپ چیست ؟
Start-Up
دیکشنری وبستر کلمه استارتاپ را به این صورت تعریف کرده است که: «استارت آپ یک کسب و کار جدید (A new business) است.» استارت آپ، نهادی انسانی است که طراحی شده تا محصول یا خدمت جدیدی را در شرایط عدمقطعیت بسیار زیاد عرضه کند. کسب و کار های تازه و نوپا، در آغاز به صورت یک ایده ای ساده و خام طراحی میشوند. اگر بتوانند بازدهی بالایی داشته باشند، ممکن است که سرمایه برای راه اندازی آن فراهم شود. مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام از سال 1398 به صورت سالیانه رویداد استارت آپ را در زمینه های صنایع غذایی و صنایع وابسته برگزار می کند. مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام نیز از تمامی استارت آپ های برگزار شده در این دانشگاه حمایت کافی را انجام می دهد. همچنین دفتر نوآوری این دانشگاه در مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام دایر است و دانشجویان کارآفرین و برگزیدگان استارت آپ می توانند در زمینه های مختلف پژوهشی و استارت آپی با این مجتمع همکاری های مرتبط را داشته باشد.
استارت آپ سال 1398
برگزیدگان استارت آپ 1398
نفر اول : فاطمه جهانمیری
نفر دوم : میلاد پذیرش
نفر سوم : شیوا جمال آبادی
استارت آپ سال 1399
برگزیدگان استارت آپ 1399
نفر اول : مژگان شیخی
نفر دوم : میلاد پذیرش
نفر سوم : نیلوفر نجیب زاده ، محمدمهدی عباس زاده
استارت آپ سال 1400
برگزیدگان استارت آپ 1400
نفر اول : مریم براتی ، میلاد پذیرش
نفر دوم : فاطمه جهانمیری
نفر سوم : آرمان نصیرزاده
استارت آپ سال 1401
برگزیدگان استارت آپ 1401
نفر اول : فاطمه نادری ، زهرا اجاقی
نفر دوم : محمدمهدی کاوه،زهرا جهاد،فهیمه شیردل
نفر سوم : معصومه خمیرگیران
استارت آپ سال 1402
برگزیدگان استارت آپ 1398
نفر اول :
نفر دوم :
نفر سوم :
برگزیدگان استارت آپ
برگزیدگان استارت آپ
برگزیدگان استارت آپ