محورهای رویداد شتاب:
* نوآوری در فرآورده ها و محصولات
* بسته بندی و تبلیغات
* نگهداری و سلامت
* افزودنی ها
گزارش فرآیند رویداد شتاب فرآورده های صنایع غذایی گوشتی و صنایع وابسته
این رویداد با پیشنهاد عنوان توسط بخش پژوهش مرکز علمی کاربردی شام شام در خرداد ماه 1398 و تأیید مدیر محترم پژوهش و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد فارس روند اجرایی آن آغاز گردید.
مراحل اجرایی رویداد توسط مدیر پژوهشی مرکز برنامه ریزی و با تقسیم مسئولیت ها، پس از طراحی و چاپ پوستر رویداد، اطلاع رسانی به مدرسان ودانشجویان مرکز و سایر مراکز، دانشگاه ها و صنایع استان انجام گردید. با برگزاری جلسات هماهنگی استارت آپ در مرکز و پیگیری امور، مخاطبان علاقمند شناسایی و تیم های دانشجویی برای ارائه ایده ها تشکیل گردیدند.
فرآیند ثبت ایده ها از ابتدای آذرماه 1398 انجام گردید و پس از بررسی و انجام کارهای مورد نیاز رویداد توسط صاحبان ایده، نفراتی که فعالیت های مورد نیاز را به خوبی انجام داده بودند برای شرکت در رویداد معرفی گردیدند. در نهایت رویداد در تاریخ 30 بهمن ماه در سالن شهید تهمورثی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس برگزار شد. سرمایه گذاران صنعت غذا، دانشجویان و دانش آموختگان رشته های صنایع غذایی و بهداشت مواد غذایی و صاحبان ایده از حوزه های گوناگون مرتبط با تولید، نگهداری، بسته بندی، فروش و بازاریابی محصولات غذایی در این رویداد حضور داشتند.
جدول ایده های برتر رویداد شتاب فرآورده های صنایع غذایی گوشتی و صنایع وابسته
ردیف | ارائه دهنده طرح | عنوان طرح | رتبه |
1 | فاطمه جهانمیری | مرغ برگر هندی | منتخب |
2 | میلاد پذیرش | قارچ های رنگی طعم دار | منتخب |
3 | شیوا جمال آبادی | شیر عملگرا | منتخب |
4 | مژگان شیخی | سس cheese whiz | منتخب |
5 | مریم براتی / پریچهر شورانگیز | نمک های رنگی و طعم دار | منتخب |
6 | دولتخواه / مختاری / خوشخو | همبرگر انرژی زا | شایسته تقدیر |
7 | خانم فیجانی | نرم افزار ( plat form ) معرفی محصول | شایسته تقدیر |
محورهای رویداد شتاب:
* شیوه های نوین بازاریابی و فروش
* تغذیه مفید با جایگزین گوشت قرمز
* تولید محصولات اقتصادی
* استفاده از محصولات سنتی و نوین به عنوان جایگزین های گوشت قرمز
گزارش فرآیند رویداد شتاب جایگزین های گوشت قرمز در تولید فرآورده های پروتئینی
این رویداد با پیشنهاد عنوان توسط بخش پژوهش مرکز علمی کاربردی شام شام در اردیبهشت ماه 1399 و تأیید مدیر محترم پژوهش و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد فارس روند اجرایی آن آغاز گردید.
مراحل اجرایی رویداد توسط مدیر پژوهشی مرکز برنامه ریزی و با تقسیم مسئولیت ها، پس از طراحی و چاپ پوستر رویداد، اطلاع رسانی به مدرسان و دانشجویان مرکز و سایر مراکز، دانشگاه ها و صنایع استان انجام گردید. با برگزاری جلسات هماهنگی استارت آپ در مرکز و پیگیری امور، مخاطبان علاقمند شناسایی و تیم های دانشجویی برای ارائه ایده ها تشکیل گردیدند.
فرآیند ثبت ایده ها از همان ابتدای اطلاع رسانی در سایت استارت آپ واحد فارس انجام گردید و پس از بررسی و انجام کارهای مورد نیاز رویداد توسط صاحبان ایده، نفراتی که فعالیت های مورد نیاز را به خوبی انجام داده بودند برای شرکت در رویداد معرفی گردیدند. در نهایت با توجه به شرایط ویژه شیوع ویروس کرونا رویداد در تاریخ 29 بهمن ماه بصورت مجازی و با تعداد محدود بصورت حضوری در مرکز علمی کاربردی شام شام برگزار گردید. شایان ذکر است در ابتدای رویداد جناب آقای دکتر موسی زاده مدیر کل محترم پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی بصورت مجازی در رویداد شرکت فرمودند.
سرمایه گذاران صنعت غذا، دانشجویان و دانش آموختگان رشته های صنایع غذایی و بهداشت موادغذایی و صاحبان ایده از حوزه های گوناگون مرتبط با تولید، نگهداری، بسته بندی، فروش و بازاریابی محصولات غذایی در این رویداد بصورت حضوری و مجازی شرکت کردند.
جناب آقای دکتر دانش منش رئیس محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد فارس و جناب آقای دکتر هنر معاون علمی واحد فارس و جناب آقای دکتر رجبی رئیس محترم اداره حمایت از طرح های پژوهشی و فناوری واحد فارس از مهمانان ویژه این رویداد بودند.
در پایان فرآیند برگزاری رویداد، داوران با جمع بندی نظرات خود و نظر مدیر عامل محترم مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام جناب آقای مهندس اوجی ایده های برتر را انتخاب نموده و با حضور مسئولان مرکز با اهداء لوح تقدیر و جوائز از ایده های برتر و سایر ایده پردازان تقدیر بعمل آمد.
جدول ایده های برتر رویداد شتاب جایگزین های گوشت قرمز در تولید فرآورده های پروتئینی
ردیف | فرد ارائه دهنده ایده | عنوان ایده | رتبه |
1 | مژگان شیخی | کینوا برگر | ایده منتخب |
2 | میلاد پذیرش | برگر لوبیا | ایده منتخب |
3 | نیلوفر نجیب زاده | استیک گیاهی | ایده منتخب |
4 | محمدمهدی عباس زاده | تمپه | ایده منتخب |
5 | مریم براتی | کتلت گیاهی | ایده منتخب |
6 | فاطمه جهانمیری | فرآورده های گوشتی شتر مرغ | ایده منتخب |
7 | شیوا جمال آبادی | ناگت بروکلی | ایده منتخب |
8 | فهیمه خرسند | همبرگر گیاهی | ایده منتخب |
9 | فهیمه شیخی | فیش بال (ناگت ماهی) | ایده منتخب |
10 | محمد مهدی کاوه | ناگت گیاهی | ایده منتخب |
محورهای رویداد شتاب:
* نگهدارنده های ارگانیک
* افزودنی های ارگانیک
* فرآورده های گوشتی سبز
* رنگ های خوراکی و امولسیون کننده ها
* بسته بندی بازاریابی و فروش
گزارش فرآیند رویداد شتاب نوآوری در فرآورده های گوشتی و صنایع وابسته
با توجه به تجارب کسب شده از برگزاری دو رویداد در مرکز، موضوع جدید رویداد شتاب برای سال جاری توسط بخش پژوهش مرکز علمی کاربردی شام شام در اردیبهشت ماه 1399 پیشنهاد و پس تأیید مدیر محترم پژوهش و کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد فارس روند اجرایی آن آغاز گردید.
فرآیند ثبت ایده ها از همان ابتدای اطلاع رسانی در سایت استارت آپ واحد فارس انجام گردید و پس از بررسی ایده های دریافت شده از سایت و انجام کارهای مورد نیاز رویداد توسط صاحبان ایده، نفراتی که فعالیت های مورد نیاز را به خوبی انجام داده بودند برای شرکت در رویداد معرفی گردیدند.
سرمایه گذاران صنعت غذا، دانشجویان و دانش آموختگان رشته های صنایع غذایی و بهداشت موادغذایی و صاحبان ایده از حوزه های گوناگون مرتبط با تولید، نگهداری، بسته بندی، فروش و بازاریابی محصولات غذایی در این رویداد بصورت حضوری و مجازی شرکت کردند. در پایان فرآیند برگزاری رویداد، داوران با جمع بندی نظرات خود و نظر مدیر عامل محترم مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام جناب آقای مهندس اوجی ایده های برتر را انتخاب نموده و با حضور مسئولان مرکز با اهداء لوح تقدیر و جوائز از ایده های برتر و سایر ایده پردازان تقدیر بعمل آمد.
جدول ایده های برتر رویداد شتاب نوآوری در فرآورده های گوشتی و صنایع وابسته
ردیف | ارائه دهنده طرح | عنوان طرح | رتبه |
1 | مریم براتی و میلاد پذیرش | نگهدارنده های ارگانیک | ایده منتخب
|
2 | فاطمه جهانمیری | سوسیس های طعم دار رنگی | ایده منتخب |
3 | آرمان نصیرزاده | روغن آروماتیک | ایده منتخب |
4 | شیوا جمال آبادی | سس نخودفرنگی | ایده منتخب |
5 | مژگان شیخی | خاویار گیاهی | ایده منتخب |
6 | محمدمهدی کاوه و محمدمهدی عباس زاده | برگر سیتان غنی شده با ویتامین دی | ایده منتخب
|
7 | فاطمه سلیمانی | بسته بندی سریع شناس | ایده منتخب |
8 | مهسا الیاس پور | اریگامی پک | ایده منتخب |
9 | فهیمه خرسند | کو برگر | ایده منتخب |
10 | ملیحه سیف زاده و امینه زراعتکاران | کشک پودری طعم دار رنگی | ایده منتخب
|
11 | محمدمهدی حاجتی | تولید سوسیس ، کالباس و فیش برگر از ماهی کاراس | ایده منتخب |
12 | محمدعلی مستانه | دستگاه های هوشمندسازی چندمنظوره تجهیزات کشاورزی و دریایی | ایده منتخب |
13 | نیلوفر نجیب زاده | استفاده از جلبک اسپیرولینا در صنعت غذا | ایده منتخب |
مهمترین دلایل انتخاب موضوع رویداد استارتاپی
مرکز علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام با کسب تجربه از برگزاری رویداد شتاب در سه سال متوالی و با توجه به ارتباطی که مرکز با صنایع مرتبط صنایع غذایی دارد. نیاز در بهبود و نوآوری در فرآیند تولید را در صنایع احساس کرد. به همین منظور با توجه به مسئولیت اجتماعی که برای خود متصور است، همچنین استقبال مدرسان و دانشجویان مرکز و پتانسیل های موجود در مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام و سایر صنایع مرتبط در استان فارس در زمینه صنایع غذایی پروتئینی، تصمیم به برگزاری رویداد شتاب با عنوان ” نوآوری در فرآیند تولید و توزیع محصولات پروتئینی ” با محورهای فرآیندهای تولید محصولات پروتئینی ، فرمولاسیون و تولید فرآورده های پروتئینی جدید ، افزودنی های طبیعی ، بسته بندی ، بازاریابی و فروش(شبکه توزیع محصولات) با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس گرفت.
جدول ایده های برتر ارائه شده در رویداد استارتاپی
ردیف | ارائه دهنده طرح | عنوان طرح | ایده های برتر |
1 | زهرا اجاقی خیرآبادی فاطمه نادری | Corn Potato | ایده منتخب |
2 | زهرا جهاد ، فهیمه شیردل محمدمهدی کاوه | مکمل پروتئینی طعم دار | ایده منتخب
|
3 | معصومه خمیرگیران | بسته بندی و بازاریابی خلاق | ایده منتخب |
4 | امیر دادخواه ، فاطمه ابراهیم پور | کنسرو گوشت شتر مرغ طعم دار | ایده منتخب
|
5 | لیلا فولاد ، حسام احمدی ، عبداله هومان | کنسرو سوسیس | ایده منتخب
|
6 | شادی زنوبی | همبرهای رنگی طعم دار | ایده منتخب |
7 | محمد مهدی حاجتی | فیش برگرپروبیوتیک | ایده منتخب |
مهمترین دلایل انتخاب موضوع رویداد استارتاپی
مرکز علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام با کسب تجربه از برگزاری رویداد شتاب در چهار سال متوالی و با توجه به ارتباطی که مرکز با صنایع مرتبط صنایع غذایی دارد، توجه به غذاهای فراسودمند را به عنوان یکی از نیازهای حیاتی صنعت غذا به عنوان اولویت کاری خود انتخاب کرد. به همین منظور با توجه به مسئولیت اجتماعی که برای خود متصور است، همچنین استقبال مدرسان و دانشجویان مرکز و پتانسیل های موجود در مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام و سایر صنایع مرتبط در استان فارس در زمینه صنایع غذایی پروتئینی، تصمیم به برگزاری رویداد شتاب با عنوان ” فرآورده های غذایی فراسودمند ” با محورهای محصولات پروتئینی و لبنی سلامت محور ، کاربرد نگهدارنده های طبیعی در محصولات فراسودمند ، بهبود شبکه توزیع و فروش محصولات فراسودمند و تبلیغات محصولات غذایی فراسودمند با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان فارس گرفت.
جدول ایده های برتر ارائه شده در رویداد استارتاپی
ردیف | ارائه دهنده طرح | عنوان طرح | ایده های برتر |
1 | زهرا اجاقی خیرآبادی فاطمه نادری | پیراشکی های سوخاری غنی شده با فیبر | ایده منتخب |
2 | امیر زارعی | Butter Milk | ایده منتخب |
3 | حمیدرضا رهنما | استفاده از سوپر فود در صنعت فست فود | ایده منتخب |
4 | علی دهقان پور | معرفی Propolise به عنوان نگهدارنده طبیعی | ایده منتخب |
5 | حمیدرضا خسروانیان | تکنولوژی بستنی فراسودمند | ایده منتخب |
6 | نغمه قاسمی-شبنم کریم پور | پنیر پیتزای غنی شده با پودر پروتئین | ایده منتخب
|
7 | احمدرضا استواری | ایجاد اثربخشی در تبلیغات با استفاده از قواعد رنگ بندی به شیوه نوآورانه نقض مثبت رنگ ها | ایده منتخب |
8 | معصومه خمیرگیران | تبلیغات فراسودمند در نسل ها و ارائه روش تبلیغاتی اثربخش | ایده منتخب |