دوره های کوتاه مدت
تک درس و تک پودمان
=
ارائه مدرک
کاربردی ترین دوره ها
اساتید برجسته
دوره تک درس و دوره تک پودمان چیست ؟
اين دورهها براساس استانداردها و ضوابط مورد نظر دانشگاه و نياز بازار كار و جامعه، به منظور ايجاد يا ارتقای سطح دانش، مهارت و بينش در مهارتجو (در كوتاهترين مدت زمانی ممكن) توسط واحدهای مجری (اعم از مراكز آموزش علمی كاربردی و يا ساير مجريان واجد شرايط حوزههای شغلی)، با مجوز دانشگاه طراحی و اجرا میشود. محدوديتی برای ثبتنام در اين دورهها از حيث الزام به دانشجو يا دانشآموخته بودن در اين دانشگاه وجود ندارد و متناسب با سطح ورودی تعيين شده در برنامه درسی مصوب دوره مورد نظر (از ديپلم تا دكتری تخصصی) امكان شركت در آن برای علاقمندان فراهم خواهد بود.
این دوره ها بسته به سرفصل دروس بین 1 روز تا 6 ماه زمان بر هستند و پس از پایان دوره به تمامی شرکت کنندگان دوره مدرک دانشگاه جامع علمی کاربردی و زیر نظر وزرات علوم تعلق می گیرد.
دوره های برگزار شده در مرکز علمی کاربردی شام شام
سرفصل دوره : هدف و ضرورت تدوین اخلاق حرفه ای - استاندارد های اخلاق حرفه ای - اصول اخلاق حرفه ای - بررسی عملیاتی انواع نگرش ها در اخلاق حرفه ای
دوره تک درس اخلاق حرفه ای
سرفصل دوره : مفاهیم مشتری مداری - جلب رضایت مشتری - مدیریت ارتباط با مشتری
دوره تک درس مشتری مداری
سرفصل دوره : میکروبیولوژی گوشت و فرآورده های گوشتی - روش های نوین آزمون کنترل میکروبی گوشت - استاندارد ها و تضمین کیفیت گوشت
دوره تک پودمان آزمون های میکروبی
سرفصل دوره : مبانی کنترل کیفیت بهداشتی - بازرسی و بهداشت گوشت - کالبدشناسی و آسیب شناسی گوشت
دوره تک پودمان فرآوری و قطعه بندی گوشت و مرغ
سرفصل دوره : شناخت انواع گوشت - شناخت ابزارآلات تخته کاری - شناخت ترد کننده ها و آنزیم ها - آموزش برش های گوشت - روش مزه دار کردن گوشت